Sponsoren

Beet-It Sport Nederland was al enkele jaren verbonden aan de vereniging, maar treed sinds 2016 als hoofdsponsor op en probeert op deze manier een extra bijdrage te leveren aan het wielrennen in de regio.

 

 

 

 

 

 

Subsponsors

 

Succes is van origine een Volendams bedrijf. Het is wijdsbekend dat onze organisatie groot is geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat zij afspreken. Kwaliteit is bij Succes geen leeg begrip. De regionale organisatie kent korte hierarchische lijnen. Dit betekent dat zij snel actie kunnen ondernemen. De flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.
Ton Koning Tweewielers is een fietsspeciaalzaak met 1400 m2 fietsplezier. Wandelend door de showroom loopt u langs tijdloze, sportieve, trendy en bijzondere modellen van leidende fietsproducenten. Een inspirerende omgeving en een genot voor iedereen met een fietswens. Wilt u een electrische fiets, kinderfiets of mountainbike, een fiets voor dagelijkse gebruik of een racefiets, een tandem, step of een fiets naar eigen ontwerp...? Ton Koning Tweewielers heeft altijd een passend antwoord op uw wens en uw budget.
Miedema en Zoon BV is een onderneming die al sinds 1925 actief is als groothandel in aardappelen, groenten en fruit, en niet alléén speciaal gericht op ondernemingen in de horeca sector, maar ook op cateringbedrijven en zorginstellingen en uiteraard ook op zakelijke ondernemingen die de catering in eigen beheer uitvoeren. 

 In 1980 opende Sportcentrum Atlas voor het eerst haar deuren. De doelgroep van Sportcentrum Atlas, is dàt deel van de bevolking dat bewust met haar gezondheid omgaat, mèt of zonder medische beperking.

Het aanbod van Sportcentrum Atlas is gericht op fitness. Daarin is onderscheid gemaakt tussen jeugd, volwassenen en ouderen, met voor iedere groep een eigen aanbod aan activiteiten.