Sponsering

Sponsoring

Sponsoring kan een aantrekkelijke vorm van reclame zijn voor een onderneming, al dan niet als onderdeel van een communicatieplan. Daarnaast heeft sponsoring aan vereningingen ook een sociale uitstraling, waardoor sponsoring een dubbel effect heeft.

 

De wielerverening kan niet bestaan zonder de financiële steun van u!

 

Wat bieden wij u?

Bij sponsoring komt de naam van de onderneming op een promente plaats op de website en wordt het logo op de kleding van de vereniging geplaatst.  

 

Tijdens de wedstrijden maar ook tijdens de trainingsritten wordt de kleding van de vereniging gedragen met daarop de namen van de sponsoren. Wielervereniging Greuter Volendam zal grotendeels actief zijn in Noord-Holland waar tijdens het seizoen wekelijks wedstrijden worden gereden door onze renners.

 

Sponsormogelijkheden

De volgende vormen van sponsoring zijn mogelijk:

  • Hoofdsponsor - Als hoofdsponsor wordt de naam van de sponsor verbonden aan de naam van de vereniging. Tevens wordt de bedrijfsnaam (logo) op de kleding vermeld en getoond op de website. Daarnaast wordt de bedrijfsnaam vermeld in de media-uitingen richting de lokale bladen. 

    Onze hoofdsponsor Beet-It Volendam heeft zich voor meerdere jaren aan de vereniging verbonden en heeft ook de intentie uitgesproken vele jaren hiermee door te willen gaan.
  • Kledingsponsor - De vereniging heeft naast de hoofdsponsor 5 kledingsponsors. Naast vermelding van de bedrijfsnaam (logo) op de kleding wordt de bedrijfsnaam tevens getoond op de site en vermeld in de media-uitingen richting de lokale bladen.
     
    De kosten hiervan zijn afhankelijk van de plaatsing op de kleding. De naam van uw bedrijf kan worden geplaats op voor- en/of achterzijde shirt, op de linker en/of rechter mouw van het shirt, op de linker en/of rechter zijkant van het shirt, en op de linker en rechterzijde of achterzijde van racebroek. 

 

Nadere informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie ontvangen. Neem dan contact op met de vereniging via e-mail.